Assistent Planner Zaterdag

Wat is belangrijk?

  • Je kunt goed schakelen tussen werkzaamheden
  • Je werkt efficiënt en secuur
  • Zolang je bereid bent om te leren is ervaring niet vereist

Wat betekent dit voor mij?

  • Een goed salaris o.b.v. leeftijd en ervaring, met daarbovenop een zaterdagtoeslag van 50%
  • Een aantrekkelijke zaterdagbaan met vaste uren, het hele jaar door, in een uitdagende werkomgeving.
  • Toffe functie die goed staat op je cv en waar je veel kunt leren
  • Onderdeel zijn van een organisatie dat zich middenin een enorme transitie bevind waarin je een wezenlijk verschil kunt maken

Ook als jij je niet volledig herkent in het gevraagde profiel, maar je bent wel enthousiast dan vragen wij je om te reageren! Wij staan open voor talent en dragen graag bij aan jouw en daarmee onze ontwikkeling.

 

Wat kan ik voor de organisatie betekenen?

 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde nieuwe collega om ons dynamische planningsteam te versterken op de zaterdagen. Jouw taken zullen bestaan uit het ondersteunen van de planning, het verzorgen van administratieve taken en het verlenen van klantenservice. Hierdoor kunnen we efficiënter werken en onze klanten de best mogelijke service bieden. Als lid van ons team speel je een cruciale rol in het waarborgen van de nauwkeurigheid van onze administratie en zorg je ervoor dat onze chauffeurs hun werk goed kunnen uitvoeren.

 

Op welke eigenschappen en vaardigheden zal ik voornamelijk beroep moeten doen?

 

Voor deze functie vinden wij het vooral belangrijk dat je bereid bent om te leren. Je werk zal uit verschillende werkzaamheden bestaan, dus je moet houden van afwisseling en zal daarom veel kennis opdoen. Als je het leuk vindt om te leren en van gezelligheid houdt past deze functie dus bij jou!

 

Zie jij verbeteringen? Wij horen deze graag! Vanwege de veranderingen die wij met elkaar doormaken heb jij de mogelijkheid om de inhoud van jouw functie naar een hoger niveau te tillen.

De organisatie:

“Together Future Proof”

v. Heezik is een logistiek bedrijf gevestigd in Utrecht. De kernwaarden waar wij voor staan zijn: Innovation, Sustainability en People-minded. Deze waarden vormen de kern van de toekomstvisie van ons bedrijf en worden weerspiegeld in de nieuwe slogan “Together Future Proof”.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze diensten te verbeteren en de concurrentie voor te blijven.

Tevens erkennen wij het belang van het beschermen van het milieu en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We werken actief aan het minimaliseren van onze impact op het milieu door te investeren in groene technologieën en duurzame praktijken toe te passen in al onze activiteiten.

Binnen C. van Heezik begrijpen we dat ons succes afhankelijk is van de mensen waarmee we werken en de mensen die we bedienen. Door het bevorderen van een cultuur van samenwerking, respect en inclusiviteit zijn we in staat om een sterke relatie op te bouwen met onze werknemers, klanten en partners.

De slogan “Together Future Proof”, vat de toewijding van deze kernwaarden samen. Door samen te werken met onze klanten en partners zijn we in staat een toekomstbestendig logistiek ecosysteem op te bouwen dat duurzaam, innovatief en mensgericht is.

Heb je vragen? Neem contact op met HR

Als je vragen hebt over deze vacature kun je ook direct contact opnemen met onze HR-afdeling via HR@heezik.nl. Of stuur een whatsapp-bericht . Acquisitie door recruitment bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.