Heftruckchauffeur

Ben jij als chauffeur net zo behendig als Max Verstappen? Dan hopen wij je snel achter het stuur te verwelkomen als Heftruckchauffeur bij C. van Heezik in Utrecht.

 

Als Heftruckchauffeur ben jij een belangrijke schakel op onze locatie Papierlogistiek. Jij bent gewend aan het besturen van een vorkheftruck, rollenklem of vorklift in een magazijn. In no-time verplaats jij grote rollen papier of zware ladingen in onze loodsen. Bij Papierlogistiek worden er over 3 machines per jaar 50.000 ton aan rollen vellen gesneden. Daarnaast wordt er nog eens in de loodsen 150.000 ton aan rollen opgeslagen.

 

Jij houdt je bezig met de voorraden in onze loodsen. Jij weet precies wanneer er een nieuwe voorraad wordt geleverd en wanneer er een bestelling gereed moet zijn. Tevens verricht je verschillende taken in de loods, zoals het controleren, het intern transporteren en het opslaan van de goederen. Jij zorgt ervoor dat alles op de juiste plek terecht komt!

 

Je zult op 3 locaties gaan werken van onze 7 locaties. De werktijden zullen verschillend zijn van maandag t/m vrijdag: tussen 7.00 uur en 22.00 uur.

 

Wij bieden:

  • Een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden.
  • Een salaris tussen de €2000 en €2500,- bruto per 4 weken (€12 en €14 bruto per uur).
  • De mogelijkheid om je Reachheftruckcertificaat te behalen.

 

Wij vragen:

  • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of bereid om deze te behalen.

 

Over ons: 

C van Heezik B.V. is gevestigd te Utrecht, sinds 1860 is dit familiebedrijf actief in de Transport en Logistieke dienstverlening. De groep bestaat uit drie vestigingen; C. van Heezik Twinlogistiek, C. van Heezik Vrieslogistiek, C. van Heezik Papierlogistiek, ieder met een eigen verantwoordelijkheid voor hun specialisatie.

 

 

Over deze vacature:

Aantal uur: 32-40
Standplaats: Utrecht

 

Contactpersoon:
Viviënne van Kesteren
Corporate Recruiter a.i.
0625109562
vvkesteren@heezik.nl