Operator

Kun jij nauwkeurig werken tot op de millimeter met papier, ben je technisch onderlegd en staat kwaliteit bij jou voorop? Dan hebben we hier de functie voor jou!

 

Als machine operator papier begeleid je het gehele snijproces, van rollen hoogwaardig verpakkingskarton, naar vellen papier. Je stelt op de millimeter nauwkeurig de machine in en je controleert het volume en eindproduct zorgvuldig zodat hoge output en kwaliteit gewaarborgd is.

 

Voor de voortgang van de productie is het belangrijk dat de snijmachine efficiënt blijft draaien, dus je bent scherp op het signaleren en oplossen van storingen. Veiligheid en kwaliteit zijn hierbij het belangrijkste.

 

Voor starten van het snijproces zorg je dat je de order goed gelezen hebt en er voldoende rollen klaar liggen. Dan stel je de machine correct in en houdt toezicht op de kwaliteit. Je waarborgt de continuïteit in de te behalen tonnages en levertijden waarbij je de afwijkingen signaleert en herstelt deze direct. Je controleert regelmatig het snijproces op kwaliteit en bij eventuele technische problemen probeer je deze op te lossen of vraagt hulp aan je collega’s of Technische Dienst. Vertragingen meld jij direct bij de planning. En samen met de productiemedewerkers op de vloer zorg je dat de machine voldoende papierrollen heeft liggen. En je zorgt natuurlijk ook voor orde en netheid op de machine en productievloer.

 

We bieden:

  • Een baan met volop mogelijkheden om door te leren
  • Een salaris tussen de €12,00 en €15,00 bruto per uur
  • Een ploegentoeslag van 13,75% bovenop je uurloon
  • Bij goed functioneren kan je worden overgenomen op contract

 

Wij vragen: 

  • Je hebt technisch inzicht en heb misschien al ervaring als (machine) operator.
  • Je bent woonachting in de omgeving Utrecht of bereidt hiernaartoe te reizen.

 

Over ons: 

C van Heezik B.V. is gevestigd te Utrecht, sinds 1860 is dit familiebedrijf actief in de Transport en Logistieke dienstverlening. De groep bestaat uit drie vestigingen; C. van Heezik Twinlogistiek, C. van Heezik Vrieslogistiek, C. van Heezik Papierlogistiek, ieder met een eigen verantwoordelijkheid voor hun specialisatie.

 

In de snijderij bij Papierlogistiek wordt per jaar 50.000 ton aan rollen in vellen gesneden, daarnaast wordt er in de aansluitende loodsen nog eens ruim 150.000 ton aan rollen op- en overgeslagen. Onze internationale transport afdeling vervoeren op afroep de pallets met vellen en/of rollen naar de afnemers in geheel Europa.

 

 

Over deze vacature:

Aantal uur: 32-40
Standplaats: Utrecht

 

Contactpersoon:
Viviënne van Kesteren
Corporate Recruiter a.i.
0625109562
vvkesteren@heezik.nl