Systeembeheerder

Wat is belangrijk?

 • Oplossingsgericht kunnen werken
 • Houden van afwisseling
 • Beschikken over een analytisch vermogen
 • Creatief kunnen denken
 • Bij voorkeur ervaring in de IT en/of een afgeronde IT opleiding

Wat betekent dit voor mij?

 • Salaris tussen de €2.658,15 – €3637,84 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband
 • 24 tot 40-urige werkweek
 • Minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Flexibiliteit
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Onderdeel zijn van een organisatie die zich middenin een enorme transitie bevind waarin je een wezenlijk verschil kunt maken
 • Goede pensioenregeling
 • Collectieve zorgverzekering en aanvullende personeelsverzekeringen

Ook als jij je niet volledig herkent in het gevraagde profiel, maar je bent wel enthousiast dan vragen wij je om te reageren! Wij staan open voor talent en dragen graag bij aan jouw en daarmee onze ontwikkeling.

 

Wat kan ik voor de organisatie betekenen?

Als Systeembeheerder speel je een cruciale rol in het beheren, moderniseren en vernieuwen van onze IT-systemen. Denk hierbij aan het beheer van de Windows domeinen/servers, de werkplekken, het netwerk en verschillende applicaties. Je draagt bij aan het verhelpen van storingen en biedt eerstelijns support aan onze verschillende afdelingen, het is daarom belangrijk dat je behulpzaam- en communicatief vaardig bent.

Onze organisatie bevindt zich momenteel in een boeiende transitiefase, waarin we overstappen van een deels verouderde omgeving naar een moderne en efficiënte infrastructuur. Als Systeembeheerder krijg je de kans om een verschil te maken, innovatieve oplossingen te bieden en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onze IT-afdeling, en daarmee de gehele organisatie.

 

Op welke eigenschappen en vaardigheden zal ik voornamelijk beroep moeten doen?

Binnen deze functie kom je veel verschillende uitdagingen tegen, een storing valt ten slotte niet te plannen. Daarom is het essentieel dat je stressbestendig bent, probleemoplossend werkt en jouw autodidactische vermogen kunt gebruiken om deze veelzijdige rol goed te kunnen vervullen.

Als systeembeheerder is geen dag hetzelfde. Je zult te maken krijgen met een dynamische omgeving waarin je snel moet schakelen. Samen met een hecht en gezellig team werk je aan het realiseren van goedlopende IT-processen.

Deze functie vraagt veel, maar biedt ook veel in ruil daarvoor. Naast een aantrekkelijk salaris kun je rekenen op fijne collega’s, volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om samen met C. van Heezik te groeien naar een duurzame toekomst.

De organisatie

“Samen toekomstbestendig”

C. van Heezik is een logistiek bedrijf gevestigd in Utrecht. De kernwaarden waar wij voor staan zijn: innovatie, duurzaamheid en mensgerichtheid. Deze waarden vormen de kern van de toekomstvisie van ons bedrijf en worden weerspiegeld in de nieuwe slogan “Together Future Proof”.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze diensten te verbeteren en de concurrentie voor te blijven.

Tevens erkennen wij het belang van het beschermen van het milieu en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We werken actief aan het minimaliseren van onze impact op het milieu door te investeren in groene technologieën en duurzame praktijken toe te passen in al onze activiteiten.

Binnen C. van Heezik begrijpen we dat ons succes afhankelijk is van de mensen waarmee we werken en de mensen die we bedienen. Door het bevorderen van een cultuur van samenwerking, respect en inclusiviteit zijn we in staat om een sterke relatie op te bouwen met onze werknemers, klanten en partners.

De slogan “Together Future Proof”, vat de toewijding aan deze kernwaarden samen. Door samen te werken met onze klanten en partners zijn we in staat een toekomstbestendig logistiek ecosysteem op te bouwen dat duurzaam, innovatief en mensgericht is.

Heb je vragen? Neem contact op met HR

Als je vragen hebt over deze vacature kun je ook direct contact opnemen met onze HR-afdeling via HR@heezik.nl. Of stuur haar een whatsapp-bericht . Acquisitie door recruitment bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.