Vrachtwagenchauffeur

Het leven en de vrijheid van het werken als vrachtwagenchauffeur, wie wil dat nou niet? Als Chauffeur bij Van Heezik ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van diverse bestellingen in de retail. Per dag heb je verschillende ritten verspreid over verschillende delen van Nederland. Maar ook in België. Wil je parttime of zelfs maar één dag in week rijden, dan kan dat ook! Voor de zaterdag zoeken wij namelijk ook chauffeurs.

 

Je begint de dag rond een uur of 6, onder het genot van een bakje koffie bekijk je de eerste route van de dag. Snel nog een bakje koffie voor onderweg en je stapt in de wagen naar België om een aantal pallets te lossen. Terug in Utrecht houd je even pauze en zie je dat je nieuwe route je richting Amsterdam brengt. Nadat je de adressen beleverd hebt, rijdt je weer naar Utrecht.

 

In deze functie rijd je diepvriesproducten naar diverse klanten. Bij de ene klant kan het zijn dat je een pallet moet lossen bij een distributiecentrum, de volgende klant is een lokale bakker die een aantal dozen besteld heeft.

 

Je brengt voor deze functie de nodige ervaring mee als C-Chauffeur en wilt graag doorgroeien tot CE-Chauffeur. Omdat de functie van woensdag tot en met zaterdag is, kan je maandag en dinsdag studeren en de rij-lessen volgen.

 

We bieden:

  • Een afwisselende functie als C-Chauffeur.
  • De mogelijkheid om je CE-rijbewijs te halen.
  • Mogelijkheid om parttime of zelfs maar één dag in de week te rijden.
  • Een salaris ligt tussen €13,55 – €15,41 bruto per uur exclusief toeslagen (op basis van leeftijd en ervaring).

 

Wij vragen: 

  • Je hebt ervaring als C-Chauffeur.
  • Je hebt een geldig C-rijbewijs met Code 95.
  • Je bent inzetbaar van maandag tot en met zaterdag.

 

Over ons: 

C van Heezik B.V. is gevestigd te Utrecht, sinds 1860 is dit familiebedrijf actief in de Transport en Logistieke dienstverlening. De groep bestaat uit drie vestigingen; C. van Heezik Twinlogistiek, C. van Heezik Vrieslogistiek, C. van Heezik Papierlogistiek, ieder met een eigen verantwoordelijkheid voor hun specialisatie.

 

 

Over deze vacature:

Aantal uur: 8-40
Standplaats: Utrecht
Aanvang werktijden: tussen 4:00 en 7:00 uur
Benodigd rijbewijs: C/CE

 

Contactpersoon:
Viviënne van Kesteren
Corporate Recruiter a.i.
0625109562
vvkesteren@heezik.nl