Warehouse Medewerker

Heb je ervaring met een EPT of reachtruck of wil je dit graag leren? En ben je goed in het spelen van Tetris, waarbij werken in een koude omgeving voor jou geen probleem is? Lees dan snel verder!

 

Als warehouse medewerker ben je voornamelijk bezig met het laden en lossen van trailers. Op het moment dat er nieuwe voorraad geleverd wordt, sta je vooraan om die trailer zo snel mogelijk te lossen. Je zorgt dat de pallets met een EPT of reachtruck op de juiste locatie weggezet worden. Is de trailer gelost? Dan staat de volgende trailer alweer te wachten om geladen te worden. Tussendoor haal je pallets uit het orderpick magazijn en zorg je dat ze op de juiste route staan.

 

Aan het einde van je shift zorg je dat de expeditie ruimte netjes is achtergelaten voor je collega’s. Een schone en opgeruimde werkomgeving werkt immers het fijnst! Heb je geen EPT of reachtruckcertificaat, maar wil je wel graag als warehouse medewerker aan de slag? Dan zorgen we ervoor dat je snel je EPT en reachtruckcertificaat haalt!

 

De werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag. Je bent dan ook inzetbaar op deze dagen. Werk je op zaterdag, dan ben je andere dag vrij. Bovenop je uurloon ontvang je 8,75% voor het werken in een 2-ploegendienst (In de nabije toekomst zal er in een 3-ploegendienst gewerkt gaan worden. Je ontvangt dan een toeslag van 13,75% bovenop je uurloon).

 

We bieden:

  • De mogelijkheid om je EPT/Reachtruck certificaat te halen als je deze nog niet hebt
  • Volop doorgroeimogelijkheden tot teamleider of CE-Chauffeur
  • Een uurloon tussen de €11,68 – €15,41 bruto per uur
  • Een 3-ploegentoeslag van 13,75% (2-ploegentoeslag = 8,75%)
  • Een kouden toeslag van €0,20 bruto per uur

 

Wij vragen: 

  • Je bent bereid om in een 3-ploegendienst te werken.
  • Je bent inzetbaar van maandag tot en met zaterdag.
  • Je houdt van aanpakken en zit niet graag stil.
  • Je ben woonachting in de nabije omgeving van Utrecht of bereid hier naar toe te reizen.

 

Over ons: 

C van Heezik B.V. is gevestigd te Utrecht, sinds 1860 is dit familiebedrijf actief in de Transport en Logistieke dienstverlening. De groep bestaat uit drie vestigingen; C. van Heezik Twinlogistiek, C. van Heezik Vrieslogistiek, C. van Heezik Papierlogistiek, ieder met een eigen verantwoordelijkheid voor hun specialisatie.

 

De Vrieslogistiek is een modern warehouse en is gespecialiseerd in Opslag en Transport van diepvriesgoederen. Het vrieshuis heeft een opslagcapaciteit van ongeveer 20.000 pallets, waarvan een gedeelte is geautomatiseerd. Dagelijks rijden er 45 vrachtwagens om alle diepvriesproducten te vervoeren.

 

 

Over deze vacature:

Ploegendienst: 2-3
Standplaats: Utrecht

 

Contactpersoon:
Viviënne van Kesteren
Corporate Recruiter a.i.
0625109562
vvkesteren@heezik.nl