Over Vrieslogistiek

C van Heezik Vrieslogistiek is gespecialiseerd in transport, distributie, opslag en handling van diepvriesproducten. Uw gehele logistiek Vries keten professioneel in één hand belegd; dit zorgt voor korte lijnen, een grote mate van flexibiliteit en de mogelijkheid om snel te schakelen.
Onze centrale ligging in Utrecht, gekoppeld aan een fijnmazig distributienetwerk, garandeert scherpe transporttarieven en, niet onbelangrijk, een lagere CO2 uitstoot.
Ook internationale afhandeling/ levering kunnen wij verzorgen.

 

Wij hebben een focus op wat moet gebeuren en hoe zaken opgelost kunnen worden. Onze organisatie kenmerkt zich door korte responstijden en de mogelijkheid om bijzondere extra werkzaamheden te verrichten, naast de standaard activiteiten die we ook graag voor u verzorgen.

 

Wij streven naar de laagste kosten voor onze klant. Dit is niet altijd gelijk aan de laagste tarieven. Een optimaal ingerichte logistieke keten op basis van uw specifieke behoefte(n) is vaak goedkoper dan de basislogistiek met de laagste tarieven. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op, om gezamenlijk te beoordelen waar uw voordeel en synergie kan liggen!

Transport en Distributie

Met maar liefst 6.000 afleveradressen in Nederland en België beheren wij een fijnmazig netwerk. Wij zijn gespecialiseerd in groupage zendingen. Door uw zending te combineren met die van onze andere klanten zijn we in staat om u gunstige prijscondities aan te bieden. Dagelijks staan onze auto’s voor de deur bij diverse winkels, distributiecentra, (semi-) overheidsinstellingen, out of home aanbieders en business to business klanten.

 

Onze centrale ligging in Utrecht biedt de kortste afstanden bij nationale distributie. Uw voordeel? Korte levertijden, lage CO2-uitstoot en, niet in de laatste plaats, goede tarieven.

 

Aangezien onze auto’s dagelijks overal in Nederland en België leeg komen, kunnen wij eenvoudig uw goederen naar Utrecht meenemen (backhaul), om ze van daaruit via een crossdock operatie of vanuit voorraad fijnmazig uit te rijden naar welke klant dan ook.

Inkoop uitbesteden?

In nauwe samenwerking bestellen wij voor enkele retailers en producenten zelf de producten voor de voorraad. We bepalen daarmee de voorraadhoogte en spelen een cruciale rol in de schap- en filiaalbeschikbaarheid. Wij monitoren de voorraad en hebben alle data met betrekking tot seizoenspatronen, forecasting en folderinvloeden inzichtelijk. Op basis daarvan verzorgen wij een optimaal voorraad- en uitleverbeheer waarbij onze klanten van A tot Z geheel ontzorgd worden.

Opslag en Handling

In ons moderne vrieshuis van 150.000m3 en 25 meter hoog hebben wij de beschikking over vijf vloeren waar orderpicking en verpakkingswerkzaamheden kunnen plaatsvinden.

 

De opslag geschiedt via conventionele palletstellingen of ons gepatenteerde volautomatische shuttlesysteem. Ons shuttlesysteem waarborgt een hoge kwaliteit, omdat het systeem volledig gebaseerd is op scanning van barcodes en daarom foutloos opereert. Daarnaast passen op dezelfde vierkante meters meer dan 2x zo veel pallets dan bij conventionele stellingen. Dit stelt ons in staat om zeer hoge kwaliteit te leveren tegen concurrerende tarieven.

 

Onze expeditieruimte is diepgevroren. Hierdoor garanderen wij een geheel gesloten koelketen!

E-commerce

Wilt u e-commerce opstarten met diepvriesproducten? Wij zijn in staat om het fulfillment voor u te regelen en helpen u graag verder!

Orderpicking

Wij zijn gespecialiseerd in orderpicking voor retailers en producenten. Stapeling van rolcontainers, pallets of vrieskasten gebeurt op basis van schapvolgorde en kwetsbaarheid – gewicht van de verpakking.

 

Wij beheersen elke vorm van orderpicking. Standaard wordt gewerkt met voicepicking uit voorraad in een pickstraat, maar ook pick-to-zero en two-step picking is voor ons geen probleem. Wij zullen voor u altijd de best geschikte methodiek toepassen.

Contact Vrieslogistiek

C. van Heezik Vrieslogistiek

T: 0031-302408480
E: vrieslogistiek@heezik.nl

 

Neutronweg 5
3542 AH Utrecht
Postbus 40226
3504 AA Utrecht

Contact

Heeft u een vraag over C. van Heezik Vrieslogistiek? Neem contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

 

vrieslogistiek@heezik.nl     |     +31 (0)30 24 79 511     |     Ruimteweg 1, NL-3542 DW Utrecht

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.