Vrieslogistiek

C. van Heezik vrieslogistiek is gespecialiseerd in transport, distributie en opslag en handling van diepvries producten. Uw gehele logistiek in één hand zorgt voor korte lijnen een grote mate van flexibiliteit en de mogelijkheid om snel te schakelen.

Onze unieke centrale ligging in Utrecht, gekoppeld aan een fijnmazig distributienetwerk garandeert scherpe transporttarieven en niet onbelangrijk: lage CO2 uitstoot.

Wij hebben een focus op wat moet gebeuren, niet op wat we (niet) kunnen. Onze organisatie kenmerkt zich door korte responstijden en de mogelijkheid om bijzondere extra werkzaamheden te verrichten, naast de standaard rechttoe rechtaan activiteiten.

Wij streven naar de laagste kosten voor onze klant. Dit is niet altijd gelijk aan de laagste tarieven. Een optimaal ingerichte logistieke keten op basis van uw specifieke behoefte is vaak goedkoper dan de basislogistiek met de laagste tarieven. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op, om gezamenlijk te beoordelen waar uw voordeel kan liggen!

Van Heezik, dan is het goed!