Over Twinlogistiek

C van Heezik Twinlogistiek is vervoerder voor heel Zuid-, West- en Centraal Europa. Met gespecialiseerde moderne trailers worden deelzendingen en volle vrachten op meerdere temperatuurklasses vervoerd naar afleveradressen voor de industriële productie van papier en hoogwaardig karton, internationale handel en foodproductie.

 

Volledige Tracking & Tracing van de voertuigen door middel van boordcomputers is verheven tot de standaard.

 

De kennis van – en ervaring in deze vervoersmarkten en Europese verzorgingsgebieden bij planners en chauffeurs staat borg; voor passende service, zoals uw klanten dat wensen.

 

C van Heezik Twinlogistiek is dé Nederlandse specialist voor samengesteld vervoer van deelladingen in droog-, verwarmd, koel- en vriestransport/groupage.

Vloot

Onze vloot is samengesteld, zodat gespecialiseerd en/of multifunctioneel transport (bijvoorbeeld meerdere temperaturen) bij groupage en deelladingen mogelijk is.
Wij beschikken over:

  • Internationale LNG trekkers die minder uitstoot creeren dan een traditionele diesel trekker
  • Koel- en vriestwintrailers met multi-temperatuur indelingen
  • Een netwerk van partners

Distributie

Internationale -, en nationale distributie vindt plaats op basis van dagelijkse vertrekken van dag- en meerdaagse ritten.

 

Dagelijks vertrekken: Benelux, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Engeland.

 

Wekelijks: Griekenland, Spanje en Portugal.

 

De zendingen naar deze bestemmingen worden direct en zonder verdere overslag afgeleverd. Alleen voor de ‘last mile’ bij kleinere losadressen kan/zal er gebruikgemaakt worden van lokale vervoerders.

 

Overige bestemmingen worden deels bediend via onze geselecteerde vaste partnernetwerken.

Contact Twinlogistiek

C. van Heezik Twinlogistiek
T: 0031-302479546
E: twinlogistiek@heezik.nl

 

Ruimteweg 1
NL-3542 DW Utrecht
Postbus 40226
NL-3504 AA Utrecht

 

Algemeen/centraal nummer: +31 (0) 30 2479511

Twin concept

Twin-trailers: deze eco-combi is geschikt voor heel Europa, capaciteit van 50 tot 54 europallets, max. pallethoogte 175 cm en een max. totaal laadvermogen 18,5 ton = 325 kg/ europallet = 250 kg m3. Ook beschikken wij over Twins met multitemp met de range: -20 tot +25 graden celsius.

Voordelen Twin-trailer:

  • Inzet van 2 Twin = 3 conventionele opleggers (33% minder voertuigbewegingen op de weg en aan het dock)
  • Minder vaste/externe kosten, zoals tol en ferry per te vervoeren eenheid.
  • Met ons Twin-trailer park besparen wij jaarlijks 1.000.000 wegkilometer, 2000 ton/ 950m3 CO2 uitstoot.

LZV concept

LZV-combinatie bestaat uit 2x trailers (samengesteld) achter één trekker. De voorste trailer heeft een laadcapaciteit van 19x Euro pallet te laden, in combinatie met een reguliere kasten trailer met een laad capciteit van 33x Euro pallet, maakt dat er met 1x rit 52 Europallets gereden kunnen worden, met een maximale hoogte van 240 cm en een maximaal laadvermogen van 40 ton in Nederland en een maximaal laadvermogen van 40 ton in Belgë.

 

Deze combinatie is per trailer temperatuur gecontroleerd op –20 tot + 25 Graden Celsius.

 

In deze is ook de voorste trailer ook te combineren met een TWIN trailer, wat maakt dat de maximale pallet capaciteit komt te liggen op 73x Euro pallet totaal, met een maximaal laadvermogen van 40 ton.

 

Bij lossen worden de 2x trailer losgekoppeld van elkaar en gescheiden van elkaar aan het dock geplaatst. Na het losse wordt de combinatie weer samengevoegd voor vertrek.

Service Level Agreement

C van Heezik Twinlogistiek maakt met de opdrachtgever duidelijke afspraken over de leadtime en het service- en kostenniveau. Deze worden in een SLA vastgelegd en door middel van KPI’s bewaakt. Hierbij wordt continu gezocht naar een optimaal totaalplaatje voor alle partijen.

 

Structureel wordt overleg gevoerd met de opdrachtgever, om af te stemmen of in de hele keten verbeteringen mogelijk zijn. Zo wordt niet alleen de leverbetrouwbaarheid beoordeeld, maar ook worden de voorraadniveaus en de orderverloop geanalyseerd.

 

Resultaat: de juiste service tegen de overeengekomen kosten!

Cross Dock + opslag

Onze faciliteiten liggen centraal in Utrecht en zijn geschikt voor het afhandelen van crossdock zendingen. De aanwezigheid van vries- en koelcellen maakt ook de overslag van geconditioneerde producten mogelijk.

 

Met gebruik van onze eigen magazijnen verzorgen wij de hele keten van de logistiek: van de inboundstromen, inslag, opslag, orderpicking tot het klantspecifiek verzendgereed maken van de zending.

 

Inbound van de grotere aanvoerstromen over water en rails naar onze warehouse faciliteiten is ook mogelijk, omdat we over een eigen water- en spooraansluiting beschikken.

 

Hiermee is C van Heezik Twinlogistiek het draaipunt voor de Europese transportstromen en groupage netwerk.

Douane-Expediteur

C. van Heezik Expeditie B.V. verzorgt voor de C. van Heezik Groep douane gerelateerde diensten. De bedrijfsactiviteiten bestaan uit afhandelingen van douaneformaliteiten in het breedste zin van het woord. Met name worden douane activiteiten verzorgt voor export naar het Verenigd Koningrijk en Zwitserland en import vanuit Noord-Amerika en China. Het beschikken over 3 entrepot locaties geeft ons ook de mogelijkheid om goederen op te slaan en door te leveren als douanegoed.

Contact

Heeft u een vraag over C. van Heezik Twinlogistiek? Neem contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

 

twinlogistiek@heezik.nl     |     +31 (0)30 24 79 511     |     Ruimteweg 1, NL-3542 DW Utrecht

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.