Werken bij C. van Heezik

Wil jij werken bij de van Heezik? Dat kan! Je leest hier alles over hoe het is om bij van Heezik te werken.

Werken bij C. van Heezik betekent:

  • Een salaris verdienen van €11 – €16,41 bruto per uur
  • Certificaten & rijbewijzen halen op onze kosten, zoals heftruck/ reachtruck certificaat, C rijbewijs en CE rijbewijs
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden naar teamleider en chauffeur
  • Kans maken op maandbonussen die op kunnen lopen tot €100 per maand.
  • Een vast contract! Bij goed functioneren word je overgenomen door C. van Heezik.

Werken als Chauffeur

Je begint de dag rond een uur of 6 en onder het genot van een bakje koffie bekijk je de eerste route van de dag. Snel nog een bakje koffie voor onderweg en je stapt in de wagen naar België om een aantal pallets te lossen. Terug in Utrecht houd je even pauze en zie je dat je nieuwe route je richting Amsterdam brengt. Nadat je de adressen beleverd hebt, rijd je weer naar Utrecht en laat je je bakwagen schoon en netjes achter voor de volgende dag.

Uniek traject: binnen 10 weken van B naar CE Chauffeur! Meer info >

Werken als Operator

Aan jou de taak om er voor te zorgen dat de pallets op de juiste manier in het systeem gezet worden. Dit doe je door middel van een juiste registratie en controle van de goederen. Het is dus mooi meegenomen als je al eens gewerkt hebt met een WMS-systeem en weet hoe je storingen op kan lossen. Is er op de magazijnvloer behoefte aan een pallet, dan zorg jij dat deze naar voren komt uit het automatische systeem.

Werken als Warehouse medewerker

Als warehouse medewerker kun je werken in een twee ploegendienst. Dit betekend dat je of de ochtend of de middag lekker vrij bent. Op het moment dat er nieuwe voorraad geleverd wordt, sta je vooraan om die trailer zo snel mogelijk te lossen. Je zorgt dat de pallets met een EPT of reachtruck op de juiste locatie weggezet worden. Is de trailer gelost? Dan staat de volgende trailer alweer te wachten om geladen te worden.

Werken als Teamleider

Samen met je team zorg je voor het verwerken van de dagelijkse goederenstroom, zoals lossen, laden en opslag. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden worden gedaan conform onze bedrijf-& kwaliteitseisen. Jij signaleert en meldt knelpunten en handelt deze zoveel mogelijk zelf af. Tevens stuur je kosten- en mensgericht de afdeling aan, en zorg je samen met je team dat je binnen de kaders opereert.

Benieuwd naar de nieuwste vacatures bij C van Heezik? Bekijk ze hier!