Vrachtwagenchauffeur

Wat is belangrijk?

 • Je hebt ervaring als vrachtwagenchauffeur
 • Je hebt een geldig C of CE-rijbewijs met Code 95
 • Je bent inzetbaar van maandag tot en met vrijdag, en afwisselend een zaterdag (zaterdagen worden 150% uitbetaald)

Wat betekent dit voor mij?

 • Een afwisselende functie als Chauffeur
 • De mogelijkheid om je CE-rijbewijs te halen indien je deze nog niet behaald hebt
 • Een salaris tussen €2.424,88 tot €3.068,25 excl. toeslagen, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Minimaal 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • 3,5 ATV dagen
 • Reiskosten van €0,23 cent per km
 • Goed pensioen
 • Collectieve zorgverzekering en aanvullende personeelsverzekeringen
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

Het leven en de vrijheid van het werken als vrachtwagenchauffeur, wie wil dat nou niet? Als Chauffeur bij Van Heezik ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van diverse bestellingen in de retail. Per dag heb je verschillende ritten verspreid over verschillende delen van Nederland. Maar ook in België.

 

Wat kan ik voor de organisatie betekenen?

 

Je begint de dag rond een uur of 6, onder het genot van een bakje koffie bekijk je de eerste route van de dag. Snel nog een bakje koffie voor onderweg en je stapt in de wagen naar België om een aantal pallets te lossen. Terug in Utrecht houd je even pauze en zie je dat je nieuwe route je richting Amsterdam brengt. Nadat je bij de adressen geleverd hebt, rijdt je weer naar Utrecht en laat je je bakwagen schoon en netjes achter voor de volgende dag.

In deze functie rijd je diepvriesproducten naar diverse klanten. Bij de ene klant kan het zijn dat je een pallet moet lossen bij een distributiecentrum, de volgende klant is een lokale bakker die een aantal dozen besteld heeft.

 

Op welke eigenschappen en vaardigheden zal ik voornamelijk beroep moeten doen?

Je kunt zelfstandig werken, houdt van afwisseling en kent het verkeer als geen ander. Dankzij jouw uitstekende rijvaardigheid navigeer jij onze wagens moeiteloos en veilig naar onze klanten. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je van een bakkie en een praatje houdt met onze klanten en jouw (toekomstige) collega’s!

 

Tenslotte breng je voor deze functie de nodige ervaring mee als C-Chauffeur en wilt graag doorgroeien tot CE-Chauffeur.

Over ons:

“Samen toekomstbestendig”

v. Heezik is een logistiek bedrijf gevestigd in Utrecht. De kernwaarden waar wij voor staan zijn: innovatie, duurzaamheid en mensgerichtheid. Deze waarden vormen de kern van de toekomstvisie van ons bedrijf en worden weerspiegeld in de nieuwe slogan “Together Future Proof”.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze diensten te verbeteren en de concurrentie voor te blijven.

Tevens erkennen wij het belang van het beschermen van het milieu en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We werken actief aan het minimaliseren van onze impact op het milieu door te investeren in groene technologieën en duurzame praktijken toe te passen in al onze activiteiten.

Binnen C. van Heezik begrijpen we dat ons succes afhankelijk is van de mensen waarmee we werken en de mensen die we bedienen. Door het bevorderen van een cultuur van samenwerking, respect en inclusiviteit zijn we in staat om een sterke relatie op te bouwen met onze werknemers, klanten en partners.

De slogan “Together Future Proof”, vat de toewijding aan deze kernwaarden samen. Door samen te werken met onze klanten en partners zijn we in staat een toekomstbestendig logistiek ecosysteem op te bouwen dat duurzaam, innovatief en mensgericht is.

Heb je vragen? Neem contact op met HR

Als je vragen hebt over deze vacature kun je ook direct contact opnemen met onze HR-afdeling via HR@heezik.nl. Of stuur haar een whatsapp-bericht . Acquisitie door recruitment bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.