Vrachtwagenchauffeur Vrieslogistiek

Wat is belangrijk?

 • Je hebt ervaring als vrachtwagenchauffeur
 • Je hebt een geldig C of CE-rijbewijs met Code 95
 • Je bent inzetbaar van maandag tot en met vrijdag, en afwisselend een zaterdag (zaterdagen worden 150% uitbetaald)

Wat betekent dit voor mij?

 • Een afwisselende functie als Chauffeur
 • De mogelijkheid om je CE-rijbewijs te halen indien je deze nog niet behaald hebt
 • Fulltime salaris variërend van binnenland loonschaal D (max € 3.191,00 per maand) t/m buitenland loonschaal E (max € 3.480,70 bruto per maand) afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Een salaris tussen €2.424,88 tot €3.068,25 excl. toeslagen, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Minimaal 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • 3,5 ATV dagen
 • Reiskosten van €0,23 cent per km
 • Goed pensioen
 • Collectieve zorgverzekering en aanvullende personeelsverzekeringen
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

Het leven en de vrijheid van het werken als vrachtwagenchauffeur, wie wil dat nou niet? Als Chauffeur bij Van Heezik ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van diverse bestellingen in de retail. Per dag heb je verschillende ritten verspreid over verschillende delen van Nederland. Maar ook in België.

 

Wat kan ik voor de organisatie betekenen?

 

Je begint de dag rond een uur of 6, onder het genot van een bakje koffie bekijk je de eerste route van de dag. Snel nog een bakje koffie voor onderweg en je stapt in de wagen naar België om een aantal pallets te lossen. Terug in Utrecht houd je even pauze en zie je dat je nieuwe route je richting Amsterdam brengt. Nadat je bij de adressen geleverd hebt, rijdt je weer naar Utrecht en laat je je bakwagen schoon en netjes achter voor de volgende dag.

In deze functie rijd je diepvriesproducten naar diverse klanten. Bij de ene klant kan het zijn dat je een pallet moet lossen bij een distributiecentrum, de volgende klant is een lokale bakker die een aantal dozen besteld heeft.

 

Op welke eigenschappen en vaardigheden zal ik voornamelijk beroep moeten doen?

Je kunt zelfstandig werken, houdt van afwisseling en kent het verkeer als geen ander. Dankzij jouw uitstekende rijvaardigheid navigeer jij onze wagens moeiteloos en veilig naar onze klanten. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je van een bakkie en een praatje houdt met onze klanten en jouw (toekomstige) collega’s!

 

Tenslotte breng je voor deze functie de nodige ervaring mee als C-Chauffeur en wilt graag doorgroeien tot CE-Chauffeur.

De organisatie:

C. van Heezik B.V. is een logistiek familiebedrijf gevestigd in Utrecht en bestaat al meer dan 160 jaar. Hierdoor brengen wij generaties aan ervaring en kennis mee in onze dienstverlening en hechten wij waarde aan langdurige, duurzame relaties. Onze focus op duurzame relaties is onder andere terug te zien in de lange dienstverbanden met zowel onze leveranciers, klanten en medewerkers.

 

Met ruim 180 medewerkers transporteren wij goederen door heel Nederland en daarbuiten. Daarnaast wordt onze diepvriesopslag ook gebruikt als een distributiecentrum en bezitten we over een papierafdeling waar papierrollen worden versneden.

Bij C. van Heezik zijn er veel doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Zoek jij betekenisvol werk bij een organisatie die al generaties lang bijdraagt aan Nederland en Europa? Solliciteer dan vandaag nog bij C. van Heezik!

Heb je vragen? Neem contact op met HR

Als je vragen hebt over deze vacature kun je ook direct contact opnemen met onze HR-afdeling via HR@heezik.nl. Of stuur haar een whatsapp-bericht . Acquisitie door recruitment bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.