Medewerker emballagebeheer

Wat is belangrijk?

 • Snel schakelen
 • Kansen zien
 • Nauwkeurig werken
 • Graag samenwerken
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Drive en enthousiasme om te winnen

Wat betekent dit voor mij?

 • Een salaris dat ligt tussen de € 2.424,88 en 3.068,25 bruto per maand o.b.v. ervaring
 • Flexibel in te delen uren
 • Mogelijkheid om hybride te werken
 • Tenminste 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • 3,5 ATV dagen
 • Ontwikkel- en doorstroommogelijkheden
 • Onderdeel zijn van een organisatie dat zich middenin een enorme transitie bevind waarin jij een wezenlijk verschil kunt maken

Ook als jij je niet volledig herkent in het gevraagde profiel, maar je bent wel enthousiast dan vragen wij je om te reageren! Wij staan open voor talent en dragen graag bij aan jouw en daarmee onze ontwikkeling.

 

Wat kan ik voor de organisatie betekenen?

 

Als medewerker emballagebeheer kom je op de afdeling operations support terecht. De uitdagingen in deze functie liggen voornamelijk op het creëren van eenheid, synergie en orde in de diverse emballage registraties. Je dagelijkse taken zijn het zorgen voor een correcte registratie en afstemming van de diverse emballage saldi en het in kaart brengen van klantafspraken met betrekking tot emballage. Ook zet jij de acties uit voor het opvolgen van de gemaakte afspraken zowel intern als extern.

Je kunt verschil maken door kritisch naar de taken te kijken en je af te vragen of dit ook beter kan. Vervolgens leg jij de werkwijze vast in een duidelijke werkinstructie en een overzicht waarin alle afspraken overzichtelijk zijn vastgelegd. Jij kunt van wezenlijk belang zijn van de op stapel staande veranderingen, waaronder de overgang naar het nieuwe systeem.

 

Op welke eigenschappen en vaardigheden zal ik voornamelijk beroep moeten doen?

 

Nauwkeurigheid is één van de eigenschappen die jouw collega’s je zouden toebedelen. Je vindt het leuk om zaken tot op de komma uit te zoeken. Je bent iemand die verbindingen kan leggen tussen de bestaande processen en de stromen die op jouw afdeling samenkomen.

De afwisseling tussen de werkzaamheden en een dynamische werkomgeving waarbij je snel moet kunnen schakelen spreekt jou aan. Je schroomt niet om direct in overleg te gaan met interne collega’s, maar ook de externe relaties. Hierbij kun je op verschillende manieren te communiceren en weet je met humor zaken op te lossen.

Je bent vernieuwend en durft verantwoordelijkheid te dragen, waarbij je de kans hebt om de functie en taken grotendeels naar eigen inzicht opnieuw in te richten.

De organisatie:

“Together Future Proof”

v. Heezik is een logistiek bedrijf gevestigd in Utrecht. De kernwaarden waar wij voor staan zijn: Innovation, Sustainability en People-minded. Deze waarden vormen de kern van de toekomstvisie van ons bedrijf en worden weerspiegeld in de nieuwe slogan “Together Future Proof”.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze diensten te verbeteren en de concurrentie voor te blijven.

Tevens erkennen wij het belang van het beschermen van het milieu en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We werken actief aan het minimaliseren van onze impact op het milieu door te investeren in groene technologieën en duurzame praktijken toe te passen in al onze activiteiten.

Binnen C. van Heezik begrijpen we dat ons succes afhankelijk is van de mensen waarmee we werken en de mensen die we bedienen. Door het bevorderen van een cultuur van samenwerking, respect en inclusiviteit zijn we in staat om een sterke relatie op te bouwen met onze werknemers, klanten en partners.

De slogan “Together Future Proof”, vat de toewijding van deze kernwaarden samen. Door samen te werken met onze klanten en partners zijn we in staat een toekomstbestendig logistiek ecosysteem op te bouwen dat duurzaam, innovatief en mensgericht is.

Heb je vragen? Neem contact op met HR

Als je vragen hebt over deze vacature kun je ook direct contact opnemen met onze HR-afdeling via HR@heezik.nl. Of stuur een whatsapp-bericht . Acquisitie door recruitment bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.