Financieel controller (jr.)

Wat is belangrijk?

 • Nieuwsgierig en kritisch
 • Secuur en gestructureerd
 • Affiniteit met systemen en het kunnen implementeren ervan
 • Processen continu willen verbeteren

Wat betekent dit voor mij?

 • Salaris tussen de €2.650,- en €4.375,- bruto per maand (fulltime)
 • 24 tot 40-urige werkweek
 • Minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Flexibiliteit
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Onderdeel zijn van een organisatie dat zich middenin een enorme transitie bevind waarin jij een wezenlijk verschil kunt maken
 • Goede pensioenregeling
 • Collectieve zorgverzekering en aanvullende personeelsverzekeringen

Ook als jij je niet volledig herkent in het gevraagde profiel, maar je bent wel enthousiast dan vragen wij je om te reageren! Wij staan open voor talent en dragen graag bij aan jouw en daarmee onze ontwikkeling.

 

Wat kan ik voor de organisatie betekenen?

Als jr. financial controller kom je op de afdeling finance terecht. De voornaamste uitdagingen voor deze afdeling zijn het realiseren van efficiëntieverbeteringen en het bevorderen van financiële transparantie in de diverse business units. Naast de dagelijkse administratieve werkzaamheden, zoals bijdragen aan de maandafsluiting, heb jij ook een analytische rol bij de planningscyclus en de interpretatie van de cijfers.

Jij kan het verschil gaan maken door het leveren van essentiële bijdragen aan de verdere implementatie van Excact online en het migreren van de juiste data. Je kunt projectmatig aan de slag met het in kaart brengen van de verschillende processen en de structurering hiervan.

 

Op welke eigenschappen en vaardigheden zal ik voornamelijk beroep moeten doen?

Je bent nieuwsgierig, houdt van uitdagingen en kan gestructureerd werken in een dynamische omgeving. Hierbij mag je adviseren en implementeren en blijf je kritisch zodat we continu verbeteren. Je werkt secuur en vindt het leuk om te sparren met collega’s. Ook weet jij hoe je de cijfers over de bühne moet brengen zodat het voor collega’s van andere afdelingen begrijpelijk en werkbaar is.

De organisatie

“Samen toekomstbestendig”

v. Heezik is een logistiek bedrijf gevestigd in Utrecht. De kernwaarden waar wij voor staan zijn: innovatie, duurzaamheid en mensgerichtheid. Deze waarden vormen de kern van de toekomstvisie van ons bedrijf en worden weerspiegeld in de nieuwe slogan “Together Future Proof”.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze diensten te verbeteren en de concurrentie voor te blijven.

Tevens erkennen wij het belang van het beschermen van het milieu en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We werken actief aan het minimaliseren van onze impact op het milieu door te investeren in groene technologieën en duurzame praktijken toe te passen in al onze activiteiten.

Binnen C. van Heezik begrijpen we dat ons succes afhankelijk is van de mensen waarmee we werken en de mensen die we bedienen. Door het bevorderen van een cultuur van samenwerking, respect en inclusiviteit zijn we in staat om een sterke relatie op te bouwen met onze werknemers, klanten en partners.

De slogan “Together Future Proof”, vat de toewijding aan deze kernwaarden samen. Door samen te werken met onze klanten en partners zijn we in staat een toekomstbestendig logistiek ecosysteem op te bouwen dat duurzaam, innovatief en mensgericht is.

Heb je vragen? Neem contact op met HR

Als je vragen hebt over deze vacature kun je ook direct contact opnemen met onze HR-afdeling via HR@heezik.nl. Of stuur haar een whatsapp-bericht . Acquisitie door recruitment bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.