Financieel controller (jr.)

Wat is belangrijk?

 • Nieuwsgierig en kritisch
 • Secuur en gestructureerd
 • Affiniteit met systemen en het kunnen implementeren ervan
 • Processen continu willen verbeteren

Wat betekent dit voor mij?

 • Salaris tussen de €2.650,- en €4.375,- bruto per maand (fulltime)
 • 24 tot 40-urige werkweek
 • Minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Flexibiliteit
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Onderdeel zijn van een organisatie dat zich middenin een enorme transitie bevind waarin jij een wezenlijk verschil kunt maken
 • Goede pensioenregeling
 • Collectieve zorgverzekering en aanvullende personeelsverzekeringen

Ook als jij je niet volledig herkent in het gevraagde profiel, maar je bent wel enthousiast dan vragen wij je om te reageren! Wij staan open voor talent en dragen graag bij aan jouw en daarmee onze ontwikkeling.

 

Wat kan ik voor de organisatie betekenen?

Als jr. financial controller kom je op de afdeling finance terecht. De voornaamste uitdagingen voor deze afdeling zijn het realiseren van efficiëntieverbeteringen en het bevorderen van financiële transparantie in de diverse business units. Naast de dagelijkse administratieve werkzaamheden, zoals bijdragen aan de maandafsluiting, heb jij ook een analytische rol bij de planningscyclus en de interpretatie van de cijfers.

Jij kan het verschil gaan maken door het leveren van essentiële bijdragen aan de verdere implementatie van Exact online en het migreren van de juiste data. Je kunt projectmatig aan de slag met het in kaart brengen van de verschillende processen en de structurering hiervan.

 

Op welke eigenschappen en vaardigheden zal ik voornamelijk beroep moeten doen?

Je bent nieuwsgierig, houdt van uitdagingen en kan gestructureerd werken in een dynamische omgeving. Hierbij mag je adviseren en implementeren en blijf je kritisch zodat we continu verbeteren. Je werkt secuur en vindt het leuk om te sparren met collega’s. Ook weet jij hoe je de cijfers over de bühne moet brengen zodat het voor collega’s van andere afdelingen begrijpelijk en werkbaar is.

De organisatie:

C. van Heezik B.V. is een logistiek familiebedrijf gevestigd in Utrecht en bestaat al meer dan 160 jaar. Hierdoor brengen wij generaties aan ervaring en kennis mee in onze dienstverlening en hechten wij waarde aan langdurige, duurzame relaties. Onze focus op duurzame relaties is onder andere terug te zien in de lange dienstverbanden met zowel onze leveranciers, klanten en medewerkers.

 

Met ruim 180 medewerkers transporteren wij goederen door heel Nederland en daarbuiten. Daarnaast wordt onze diepvriesopslag ook gebruikt als een distributiecentrum en bezitten we over een papierafdeling waar papierrollen worden versneden.

Bij C. van Heezik zijn er veel doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Zoek jij betekenisvol werk bij een organisatie die al generaties lang bijdraagt aan Nederland en Europa? Solliciteer dan vandaag nog bij C. van Heezik!

Heb je vragen? Neem contact op met HR

Als je vragen hebt over deze vacature kun je ook direct contact opnemen met onze HR-afdeling via HR@heezik.nl. Of stuur haar een whatsapp-bericht . Acquisitie door recruitment bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.