Machine Operator Papierlogistiek

Wat is belangrijk?

 • Mbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring met werken met machines.
 • Je hebt technisch inzicht of hebt affiniteit met techniek.
 • Je bent bereid om in een 3-ploegendienst te werken.

Wat betekent dit voor mij?

 • Fulltime salaris variërend van loonschaal D (€ 2.622,76 per maand) t/m loonschaal G (max € 4.156,64 bruto per maand) afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • 40-urige werkweek
 • Een ploegentoeslag van 13,75% bovenop je uurloon
 • Minimaal 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • 3,5 ATV dagen
 • Reiskosten van €0,23 cent per km
 • Goed pensioen
 • Collectieve zorgverzekering en aanvullende personeelsverzekeringen
 • Ontwikkelmogelijkheden

Ook als jij je niet volledig herkent in het gevraagde profiel, maar je bent wel enthousiast dan vragen wij je om te reageren! Wij staan open voor talent en dragen graag bij aan jouw en daarmee onze ontwikkeling.

 

Op welke eigenschappen en vaardigheden zal ik voornamelijk beroep moeten doen? 

 

Jouw dienst begint met een lekker kopje koffie of thee, wanneer de shift van jouw collega bijna is afgelopen zorg jij dat je op tijd bij hem bent voor de overdracht. Daarna controleer jij de machine en stelt hem waar nodig opnieuw in.

Als Machine Operator papier begeleid je het gehele snijproces, van rollen hoogwaardig verpakkingskarton, naar vellen papier. Jij zorgt ervoor dat de machine op de millimeter nauwkeurig is ingesteld en controleert het eindproduct, zodat we een hoge output en kwaliteit kunnen waarborgen. Jij zorgt ervoor dat de machine door blijft draaien, valt de machine uit dan weet jij de storing snel op te lossen. Lukt het niet dan staan de collega’s van de Technische Dienst paraat. Per shift werk je samen in een hecht team van 3 machine operators. Wij staan open voor talent en dragen graag bij aan jouw en daarmee onze ontwikkeling. Wij leiden je allround op, zodat je collega’s kunt vervangen bij afwezigheid en zodat je op meerdere machines inzetbaar bent.

 

Zie jij verbeteringen? Dan horen wij dat graag! Vanwege de veranderingen die wij met elkaar doormaken heb jij de mogelijkheid om de inhoud van jouw functie naar een hoger niveau te tillen.

 

 

De Organisatie: 

 

C. van Heezik B.V. is een logistiek familiebedrijf gevestigd in Utrecht en bestaat al meer dan 160 jaar. Hierdoor brengen wij generaties aan ervaring en kennis mee in onze dienstverlening en hechten wij waarde aan langdurige, duurzame relaties. Onze focus op duurzame relaties is onder andere terug te zien in de lange dienstverbanden met zowel onze leveranciers, klanten en medewerkers.

 

Met ruim 180 medewerkers transporteren wij goederen door heel Nederland en daarbuiten. Daarnaast wordt onze diepvriesopslag ook gebruikt als een distributiecentrum en bezitten we over een papierafdeling waar papierrollen worden versneden.

Bij C. van Heezik zijn er veel doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Zoek jij betekenisvol werk bij een organisatie die al generaties lang bijdraagt aan Nederland en Europa? Solliciteer dan vandaag nog bij C. van Heezik!

.

Heb je vragen? Neem contact op met HR

Als je vragen hebt over deze vacature kun je ook direct contact opnemen met onze HR-afdeling via HR@heezik.nl. Of stuur een whatsapp-bericht . Acquisitie door recruitment bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.