Machine Operator

Wat is belangrijk?

 • Mbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring met werken met machines.
 • Je hebt technisch inzicht of hebt affiniteit met techniek.
 • Je bent bereid om in een 2-ploegendienst te werken.

Wat betekent dit voor mij?

 • Salaris tussen de 2500,- en 3500,-bruto per maand (fulltime)
 • 40-urige werkweek
 • Een ploegentoeslag van 13,75% bovenop je uurloon
 • Minimaal 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • 3,5 ATV dagen
 • Reiskosten van €0,21 cent per km
 • Goed pensioen
 • Collectieve zorgverzekering en aanvullende personeelsverzekeringen
 • Ontwikkelmogelijkheden

Ook als jij je niet volledig herkent in het gevraagde profiel, maar je bent wel enthousiast dan vragen wij je om te reageren! Wij staan open voor talent en dragen graag bij aan jouw en daarmee onze ontwikkeling.

 

Op welke eigenschappen en vaardigheden zal ik voornamelijk beroep moeten doen? 

 

Jouw dienst begint met een lekker kopje koffie of thee, wanneer de shift van jouw collega bijna is afgelopen zorg jij dat je op tijd bij hem bent voor de overdracht. Daarna controleer jij de machine en stelt hem waar nodig opnieuw in.

Als Machine Operator papier begeleid je het gehele snijproces, van rollen hoogwaardig verpakkingskarton, naar vellen papier. Jij zorgt ervoor dat de machine op de millimeter nauwkeurig is ingesteld en controleert het eindproduct, zodat we een hoge output en kwaliteit kunnen waarborgen. Jij zorgt ervoor dat de machine door blijft draaien, valt de machine uit dan weet jij de storing snel op te lossen. Lukt het niet dan staan de collega’s van de Technische Dienst paraat. Per shift werk je samen in een hecht team van 3 machine operators. Wij staan open voor talent en dragen graag bij aan jouw en daarmee onze ontwikkeling. Wij leiden je allround op, zodat je collega’s kunt vervangen bij afwezigheid en zodat je op meerdere machines inzetbaar bent.

 

Zie jij verbeteringen? Dan horen wij dat graag! Vanwege de veranderingen die wij met elkaar doormaken heb jij de mogelijkheid om de inhoud van jouw functie naar een hoger niveau te tillen.

 

 

De Organisatie: 

“Together Future Proof”

 

C. van Heezik is een logistiek bedrijf gevestigd in Utrecht. De kernwaarden waar wij voor staan zijn: Innovation, Sustainability en People-minded. Deze waarden vormen de kern van de toekomstvisie van ons bedrijf en worden weerspiegeld in de nieuwe slogan “Together Future Proof”.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze diensten te verbeteren en de concurrentie voor te blijven.

Tevens erkennen wij het belang van het beschermen van het milieu en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We werken actief aan het minimaliseren van onze impact op het milieu door te investeren in groene technologieën en duurzame praktijken toe te passen in al onze activiteiten.

Binnen C. van Heezik begrijpen we dat ons succes afhankelijk is van de mensen waarmee we werken en de mensen die we bedienen. Door het bevorderen van een cultuur van samenwerking, respect en inclusiviteit zijn we in staat om een sterke relatie op te bouwen met onze werknemers, klanten en partners.

De slogan “Together Future Proof”, vat de toewijding van deze kernwaarden samen. Door samen te werken met onze klanten en partners zijn we in staat een toekomstbestendig logistiek ecosysteem op te bouwen dat duurzaam, innovatief en mensgericht is.

Heb je vragen? Neem contact op met HR

Als je vragen hebt over deze vacature kun je ook direct contact opnemen met onze HR-afdeling via HR@heezik.nl. Of stuur een whatsapp-bericht . Acquisitie door recruitment bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.