Medewerker Order Entry

Wat is belangrijk?

  • Je hebt affiniteit met logistiek
  • Je houdt van uitdaging, afwisseling en denkt in oplossingen
  • Je werkt graag samen met gezellige collega’s aan het optimaliseren/automatiseren van processen

Wat betekent dit voor mij?

  • Een salaris dat ligt tussen de € 2.400,- en 3.050,- bruto per maand.
  • Onderdeel zijn van een organisatie dat zich middenin een enorme transitie bevind waarin jij een wezenlijk verschil kunt maken.
  • De mogelijkheid om op termijn hybride te werken
  • Tenminste 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
  • 3,5 ATV dagen
  • Ontwikkel- en doorstroommogelijkheden

Ook als jij je niet volledig herkent in het gevraagde profiel, maar je bent wel enthousiast dan vragen wij je om te reageren! Wij staan open voor talent en dragen graag bij aan jouw en daarmee onze ontwikkeling.

 

Wat kan ik voor de organisatie betekenen?

 

Als medewerker order entry kom je op de afdeling operations support terecht. Binnen deze functie maak jij een juiste vertaalslag van de vraag van de klant naar een werkbare order voor de afdeling planning. Op dit moment komen de opdrachten binnen op de afdeling planning en doe jij als verantwoordelijke order entry de extra controleslag om het vervolgens in het systeem te verwerken.

Momenteel is het werk nog veel manueel en van jou wordt verwacht dat jij actief bijdraagt en proactief meedenkt in het automatiseringsproces. Hierbij kun je denken aan het begeleiden van de klanten om hen de orders zelf in het systeem in te laten boeken en het maken van efficiencyslagen in het uitvoeringsproces. Het gevolg hiervan is dat jij je eigen functie overbodig maakt, maar dat zie jij juist als de uitdaging. Jij geeft een dusdanige indruk af binnen de organisatie dat wij directe doorstroommogelijkheden voor jou hebben, omdat wij jou als persoon aan onze organisatie willen binden. Hierbij kun je denken aan het vervullen van een key user rol in de overgang naar het nieuwe systeem of het invullen van een geheel andere functie die past binnen jouw interesses en kwaliteiten.

 

Op welke eigenschappen en vaardigheden zal ik voornamelijk beroep moeten doen?

 

Als order entry medewerker vervul jij een cruciale rol binnen ons logistieke proces, jouw werk zorgt ervoor dat onze vrachtwagens met de juiste lading op de juiste adressen aankomen. Ook schrik jij niet van het direct schakelen met de opdrachtgevers, een samenwerking met de collega’s van de planning, zodat een complete order geplaatst kan worden.

Je houdt van de afwisseling tussen dynamische en proces veranderende werkzaamheden en het verwerken van repeterende werkzaamheden. Je ziet geen problemen, maar kansen en weet deze te vertalen naar oplossingen die bijdragen aan een toekomstgerichte aanpak. Hierbij heb je de mogelijkheid om actief mee te draaien in de projectgroep waarin je samenwerkt met IT en opdrachtgevers om de nieuwe gewenste situatie te schetsen en vorm te geven.

De organisatie:

 

“Together Future Proof”

 

v. Heezik is een logistiek bedrijf gevestigd in Utrecht. De kernwaarden waar wij voor staan zijn: Innovation, Sustainability en People-minded. Deze waarden vormen de kern van de toekomstvisie van ons bedrijf en worden weerspiegeld in de nieuwe slogan “Together Future Proof”.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze diensten te verbeteren en de concurrentie voor te blijven.

Tevens erkennen wij het belang van het beschermen van het milieu en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We werken actief aan het minimaliseren van onze impact op het milieu door te investeren in groene technologieën en duurzame praktijken toe te passen in al onze activiteiten.

Binnen C. van Heezik begrijpen we dat ons succes afhankelijk is van de mensen waarmee we werken en de mensen die we bedienen. Door het bevorderen van een cultuur van samenwerking, respect en inclusiviteit zijn we in staat om een sterke relatie op te bouwen met onze werknemers, klanten en partners.

De slogan “Together Future Proof”, vat de toewijding van deze kernwaarden samen. Door samen te werken met onze klanten en partners zijn we in staat een toekomstbestendig logistiek ecosysteem op te bouwen dat duurzaam, innovatief en mensgericht is.

Heb je vragen? Neem contact op met HR

Als je vragen hebt over deze vacature kun je ook direct contact opnemen met onze HR-afdeling via HR@heezik.nl. Of stuur een whatsapp-bericht . Acquisitie door recruitment bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.