Teamleider Logistiek

Als Teamleider Logistiek is het jouw verantwoordelijkheid om de dagelijkse operatie aan te sturen. Jij gaat iedere dag voor de meest efficiënte en effectieve wijze, zorgt ervoor dat de continuïteit gewaarborgd is en dat verbeteringen worden doorgevoerd. Je loopt regelmatig over de vloer om te checken hoe het met iedereen gaat. Daarnaast houd je het proces op de vloer goed in de gaten. Je bent een echte teamplayer en daarom wil jij het met je team samen doen.

 

Jij bent het type teamleider die zelf op de heftruck springt wanneer de situatie hier om vraagt. Daarnaast ga je altijd voor het maximaal haalbare resultaat. Het werken in de vrieskou is voor jou geen probleem en let goed op je mensen (en jezelf) als ze even moeten opwarmen. Tot slot ben jij een natuurlijke leider met goede coaching kwaliteiten (in het Nederlands en in het Engels) en vertegenwoordig jij wat anderen verstaan onder een sterke werkmentaliteit. Jij neemt het voortouw! Daarnaast is het werken in shifts en af en toe op zaterdag voor jou geen probleem.

 

We bieden:

  • Er wordt veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Een salaris tussen de €2400 tot €2800 bruto per 4 weken. Dit is afhankelijk van ervaring. Daarnaast bieden zij 8,75% ploegentoeslag, 31,95% koude toeslag en de overuren worden per uur uitbetaald.

 

Wij vragen: 

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau.
  • Jij hebt minimaal twee jaar ervaring in een logistieke omgeving.

 

Over ons: 

C van Heezik B.V. is gevestigd te Utrecht, sinds 1860 is dit familiebedrijf actief in de Transport en Logistieke dienstverlening. De groep bestaat uit drie vestigingen; C. van Heezik Twinlogistiek, C. van Heezik Vrieslogistiek, C. van Heezik Papierlogistiek, ieder met een eigen verantwoordelijkheid voor hun specialisatie.

 

 

Over deze vacature:

Aantal uur: 32-40
Standplaats: Utrecht

 

Contactpersoon:
Viviënne van Kesteren
Corporate Recruiter a.i.
0625109562
vvkesteren@heezik.nl